""

A fogászati rendelő működése

A fogorvosi rendelőnkben tett látogatásakor az első lépés az állapotfelmérés terv és árajánlat készítés. A teljeskörű fogászati vizsgálat előnye nem csak a megelőzés, hanem így válik tervezhetővé az ellátás , a páciens ideje és anyagi terhei. Ráadásul a komplex terv révén megtakarítás is elérhető, és fogorvosi rendelőnk dolgozóinak munkáját is eredményesebbé teszi.
Az általános vizsgálat során igyekszünk feltárni a kockázatokat,mimt például a biszfoszfonát okozta veszélyeket hiszen ez közös érdekünk.
Keresse pácienskoordinátorunkat, Juditot, akinek együttérző segítségével könnyebben meg fogja találni a lehető legjobb megoldást!

Tervezés

Általában a nem tervezett találkozások eseteiben csak az aktuális probléma megoldását kívánja a beteg.
Ez a szemlélet több idejébe és költségébe kerül mindenkinek, ezért mindig érdemes a teljes fogászati terv (dentális rehabilitáció) ismeretében dönteni, ha nem kizárólag elsősegélyről van szó.
Ehhez persze szükség van legalább egy jó panoráma röntgenre (O-P),de ma már inkább a háromdimenziós CBCT-re is.
Egyre gyakrabban van szükség speciális vizsgálatokra is:
A szulkuszváladék steril levételének tenyésztésére, az immunrendszer vizsgálatára, szövettani mintavétélre.
Ezek a vizsgálatok nem csak a paciens érdekében zajlanak, sokszor ezek adják a megoldás kulcsát, és a kezelőorvosnak is nagy magabiztosságot adnak.

Első lépés mindíg tehát az állapotfelmérő vizsgálat

Összhang és harmónia

A száj, a szájüreg, és ami azon belül van egységes szervként működik. Ezért nem lehet csak egy fogat, vagy egy íny darabot gyógyítani. A jobb oldalikezelésnek összhangban kell lennie a baloldalival, a felsőnek az alsóval.
Mindezek a páciens érdekét szolgálják, még akkor is, ha összeírva egy oldalra riasztóan hatnak mind a feladatok számát, mind összköltségüket tekintve.

Ezért készítünk írásos árajánlatot és ütemtervet.
Néhányan előnyben részesítik a fogorvosi rendelő felkeresése helyett a kizárólagos virtuális kapcsolatfelvételt. Természetesen a tájékozódásra, jelentkezésre tökéletes a web, de a tevékenység jellegénél fogva tisztességes diagnózist sem lehet felállítani b>személyes konzultáció nélkül. A fogorvosi rendelő nem virtualizálható (jelenleg).