""

A Dentalwellness program dr. Toldi Ferenc fogszakorvos 43 éves gyakorlata alapján kialakított munkamódszer, protokoll mely szerint a fogorvosi rendelőben dolgozunk.
Nélkülözhetetlen a behelyezett implantátum épségben tartásához is. Lényege, hogy a fogászat, szájsebészet aktuális szakmai elveit az egészséges életmóddal harmóniában, de a páciens életlehetőségeihez alkalmazkodva gyakoroljuk, mert nem csak a fogakról van szó.

Az egészséges táplálkozás, elképzelhetetlen ép, funkcióképes fogak nélkül.
A beteg fogú embernek előbb-utóbb szervezete egy másik nagy apparátusával, az emésztőrendszerével is problémái lesznek, ráadásul a kulináris élvezetek, az evés-ivás egyúttal fontos örömforrás is.
Azonban elég nehéz örömködni, ha fáj a fog.

A harmonikus, jó megjelenés, a pozitív kisugárzás az érvényesülés alapvető része. Az összképet jelentősen alakíthatja az ép, vagy hiányos fogsor.
Ily módon tehát a fogak állapota, harmóniája, ha részben is, de hozzájárul a jó közérzethez, az érvényesüléshez, a teljes értékű, kiegyensúlyozott élet megteremtéséhez.A Dentalwellness egészségmegőrző program és rendelőnk szakképzett  munkatársai ehhez szeretnének hozzájárulni.